De leden van de introductiecommissie van de NijSAC organiseren de open klimavonden en de introductieweekenden, in de hoop zo veel mogelijk mensen enthousiast te maken voor de klim- en bergsport. Wie wij zijn lees je hieronder. Mocht je vragen hebben, dan kun je ons via de mail bereiken: introductie@nijsac.nl.

 

 

Wouter heeft vorig jaar Informatica aan de RU in Nijmegen afgerond. Sinds zijn introductieweekend in 2012 (die op de frontpage!) maakt hij het sportcentrum en meer recent de boulderhal onveilig. Is verslaafd aan koffie, maar is ook aardig genoeg om het op de rots vers te zetten en uit te delen aan dorstige introklimmers. Voor de NijSAC helpt hij bij de verschillende klimcursussen en is een gediplomeerde klimbegeleider. Woont bij Nijmegen Goffertpark en werkt inmiddels als programmeur tussen oud-NijSAC'ers. 

 

 

 

 

Koen heeft vroeger bij de scouting al wat geklommen, maar het echte werk is pas begonnen in 2014 toen hij lid is geworden van de NijSAC. Uiteindelijk na al een cursus indoor voorklimmen te hebben gedaan heeft hij toch maar besloten een keer dat befaamde introductieweekend mee te gaan. Geen verkeerde keuze want sindsdien is de liefde voor buiten klimmen aangewakkerd en hij is nu zelfstandig klimmer. Koen woont in Nijmegen en al die extra vingerkracht komt goed van pas tijdens zijn studie tandheelkunde. 

 

 

 

 

 

Helen is op de basisschool in 2010 in contact gekomen met klimmen, en is sindsdien verslaafd aan alles wat met de sport te maken heeft. Zodra ze in 2017 op de universiteit begon is ze dan ook direct lid geworden van de NijSAC, vooral om na jaren klimmen in de hal ook wat meer buiten te gaan klimmen. Helen woont in Nijmegen en studeert Molecular Life Sciences.